FireFissa! – 10 jaar Aiolos

Zoals wellicht bekend bestaat onze beachvolleybalvereniging deze zomer 10 jaar. En dat willen we natuurlijk graag vieren!
Daarom komen we met iets speciaals: de FIREFISSA! Een aantal enthousiaste leden gaat momenteel helemaal los om er een fantastisch weekend van te maken. Ongetwijfeld hebben jullie hier al het een en ander over voorbij zien komen op Facebook.  Zorg dat je erbij bent. Om logistieke redenen is de inschrijving beperkt tot 85 personen dus wees op tijd! De eerste inschrijvingen waren exclusief voor leden, inmiddels kunnen ook niet-leden zich inschrijven.
Vanwege het 10-jarig bestaan is het dit weekend ook mogelijk om te overnachten op het terrein. En mocht je niet willen spelen, eten of overnachten, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom als toeschouwer!

Het programma van het weekend ziet er als volgt uit:

Vrijdag 9 augustus
16.00 opbouwen velden en camping. Vrijwilligers gezocht: aanmelden via lotte-smeets@hotmail.com

Zaterdag 10 augustus
8.30 uur  Divisie Toernooi (2e divisie Heren). Inschrijving via Zelfbeachen.nl
10.30 Start Aiolos Mix Toernooi (Tickets via Ticketkantoor.nl/shop/onfirefissa) (let op: tickets zijn individueel / inschrijving als team; zie onder)
17.30 Prijsuitreiking
18.00 START FIREFISSA
                  BBQ + PUBQUIZ

Zondag 11 augustus
8.30 Divisie Toernooi (2e Divisie Dames, 3e Divisie Heren/Dames). Inschrijving via Zelfbeachen.nl
9.00 Firefissa Ontbijt
17.00 Einde divisietoernooi

Het is mogelijk om voor de losse onderdelen tickets te kopen (ticketkantoor.nl/shop/onfirefissa). Maar er zijn ook tickets voor het hele weekend! Bij een all-in weekend ticket is bovendien de overnachting en een ontbijt op zondag inbegrepen!

Mix-toernooi (Altijd legendarisch)
Let op: kaartjes voor het mix toernooi (all-in weekend ticket of toernooi ticket) zijn individueel, maar je dient wel zelf een partner te vinden (die dus ook een ticket moet hebben). Als je een ticket voor het toernooi hebt gekocht ontvang je een week van te voren een link waar je je team kunt inschrijven en kunt kiezen welk niveau je wilt spelen.

Partnerloos?
Mocht het niet lukken om een partner te vinden laat het ons dan even weten, dan kunnen wij zien of we je kunnen koppelen.