Het Regionaal Talenten Centrum Nijmegen geeft van begin mei tot en met de week van 6 juni beachvolleybaltrainingen bij Beachsportvereniging Aiolos. Lijkt het jou leuk om na deze trainingen door te gaan met beachvolleybaltrainingen de rest van de zomer? Dat kan!


Wanneer en waar wordt er getraind?1546155_667113156727692_6900428580521216800_n

De trainingen zullen gegeven worden op maandag en woensdag van 17.00 – 19.00 door Michael Beugelsdijk op de velden van Beachsportverening Aiolos, Sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg 206, te Nijmegen. De eerste training zal plaatsvinden op maandag 13 juni.


Wat zijn de kosten en zijn de extra voordelen als lid?

Voor RTC-traningsleden is er een aangepast tarief. Voor €65,- (normaal €80,-) kun je de hele zomer 1x per week trainen, 2x per week trainen kost €80,- (normaal €110,-). Daarnaast kun je gratis meedoen aan de interne beachcompetitie van Aiolos op dinsdagavond en heb je onbeperkt gratis toegang tot de velden om zelf een potje te spelen. Verder organiseert Aiolos een aantal toernooien waar je als lid met korting aan mee kan doen.


Extra informatie

We zullen de trainingsgroepen zoveel mogelijk proberen in te delen naar leeftijd, maar vinden ook dat talenten op hun eigen niveau moeten kunnen trainen. In samenwerking met Michael zullen we de groepen dus zo goed mogelijk proberen in te delen en bestaat er altijd de mogelijkheid om in een hogere groep mee te trainen. RTC meiden <12 en RTC jongens <13 mogen zich inschrijven bij C-Jeugd, RTC meiden <14 en RTC jongens <15 mogen zich inschrijven bij B-jeugd en RTC meiden <16 en RTC jongens <17 mogen zich inschrijven voor A-jeugd.

Je kunt zelf bepalen of je met een vaste partner wilt trainen of met wisselende partners, of je fanatiek toernooien wilt spelen of liever niet, bij Aiolos vinden we het belangrijk dat je beachvolleybalt op een manier dat past bij jou.

Bij Beachsportvereniging Aiolos traint er ook 2 keer per week een TOP-groep onder leiding van een zeer ervaren beachvolleybaltrainer. Voor de echte talenten bestaat er de mogelijkheid om aan te sluiten bij deze groep om extra uren te maken en op een hoog niveau uitgedaagd te worden. Dit zal in overleg gebeuren met de trainers. Het niveau van deze TOP-groep is 1e divisie/eredivisie. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze optie.


Hoe meld ik mij aan?

Klik hier om je direct in te schrijven. Als RTC-lid krijg je korting met een kortingscode; de kortingscode is “RTC-1” en “RTC-2” voor respectievelijk 1- en 2 keer trainen. Mocht je nog vragen hebben, mail ze naar tc@bsv-aiolos.nl.


Toernooien

Lijkt het je leuk om toernooien te spelen? Dat kan!

  • Check de kalender voor onze eigen fantastische toernooien
  • Meedoen met het NK Jeugd Beachvolleybal? Ga naar www.beachcompetitie.nl om je in te schrijven of klik hier voor meer informatie
  • Meedoen aan het Junior Beachcircuit? Klik hier voor meer informatie of volg de activiteiten van het Junior Beachcircuit via Facebook.


Eerst een keer kennismaken met Beachsportvereniging Aiolos?

Op zondag 1 mei organiseert Beachsportvereniging Aiolos een gratis kennismaking met beachvolleybal. Het programma ziet er als volgt uit:

11.00-12.30 uur: GRATIS open instuif training voor alle jeugd.
12.30-13.30 uur: Demonstratiewedstrijd van eredivisie teams.
13.30-15.00 uur: GRATIS open instuif training voor alle senioren.

Tijdens deze training kunnen we direct een inschatting maken van het niveau en kunnen jullie kennismaken met onze locatie, de leden van de vereniging en kijken naar een mooie demonstratiewedstrijd.