Van begin mei tot en met eind augustus zijn de 8 velden van Beachsportvereniging Aiolos geopend voor trainingen, vrij spelen en toernooien. Bij Beachsportvereniging Aiolos heb je de mogelijkheid om als basislid zo vaak en zo lang als je wilt vrij potjes te spelen indien de velden vrij zijn. Om te weten of dit mogelijk is, neem je contact op met een van de bestuursleden en maak je een afspraak om Aiolos te betreden.

Trainingen
Heb jij altijd al eens willen leren beachvolleyballen of wil je jouw talent uitbreiden op het zand? Dat kan! Bij Beachsportvereniging Aiolos is iedereen welkom; van mini’s tot en met de A-B-C-jeugd, tot jonge talenten (<18 jaar) van fanatiek tot recreatief. Of je nu alleen komt, samen met je vriend(jes)/vriendin(netjes) of misschien zelfs wel met je hele team, alles is mogelijk. Als je nog niet zeker weet of het wat voor je is kun je één keer gratis meetrainen.

Wel bekend met zaalvolleybal, maar nog niet met beachvolleybal? We leren je tijdens de trainingen graag de tactiek van beachvolleybal en de specifieke technieken die op het zand anders zijn dan in de zaal.

Vragen over de trainingen? Mail ze naar tc@bsv-aiolos.nl.

Wil je geen lid meer zijn? Mail dan vóór 1 april naar info@bsv-aiolos.nl

CMV en ABC jeugd

Op dit moment is er een cmv en C jeugd trainingsgroep op woensdag van 17.00 tot 18.30 (22 mei tm 3 Juli)! Er wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende niveau’s. Op zatedag 6 Juli is er een eindtoernooi bij Aiolos. Kosten voor dit toernooi zijn inbegrepen bij de trainingen.

Jeugd <18

Ben je <18 jaar en train je bij de volwassenen mee? Dan betaal je minder contributie!

Toernooien
Lijkt het je leuk om toernooien te spelen? Dat kan!

  • Check de kalender voor onze eigen fantastische toernooien
  • Meedoen met het NK Jeugd Beachvolleybal? Ga naar www.beachcompetitie.nl om je in te schrijven.
  • Meedoen aan het Junior Beachcircuit? Volg de activiteiten van het Junior Beachcircuit via Facebook.