Van begin mei tot en met eind augustus zijn de 8 velden van Beachsportvereniging Aiolos geopend voor:

Trainingen
Heb jij altijd al eens willen leren beachvolleyballen of wil je jouw talent uitbreiden op het zand? Dat kan! Bij Beachsportvereniging Aiolos is iedereen welkom; van mini’s tot en met de A-B-C-jeugd, van fanatiek tot recreatief. Of je nu alleen komt, samen met je vriend(jes)/vriendin(netjes) of misschien zelfs wel met je hele team, alles is mogelijk.

  • Nog nooit gevolleybald? In onze beginnersgroep leren we je graag de basistechnieken van (beach)volleybal.
    Voor de mini’s zullen we een variant op (beach)volleybal aanbieden, namelijk smashbal op het zand. Meer informatie over deze variant van volleybal vind je hier.
  • Wel bekend met zaalvolleybal, maar nog niet met beachvolleybal? We leren je tijdens de trainingen graag de tactiek van beachvolleybal en de specifieke technieken die op het zand anders zijn dan in de zaal.
  • Ervaring met beachvolleybal? We proberen je zo goed mogelijk in te delen qua niveau. Vanaf 13 juni start er een groep jeugd van het Regionaal Talenten Centrum Nijmegen en wie weet pas jij daar wel heel goed tussen! Tactiek is een belangrijk punt tijdens de trainingen, maar de techniek mag uiteraard niet ontbreken. Kortom een diverse training met verschillende oefeningen om het beachvolleyballen beter onder de knie te krijgen.

Vragen over de trainingen? Mail ze naar tc@bsv-aiolos.nl.

Op dit moment is er geen A-B-C jeugd trainingsgroep. Bij voldoende aanmeldingen kan deze groep weer worden opgestart!


Vrij spelen
Bij Beachsportvereniging Aiolos heb je de mogelijkheid om als basislid zo vaak en zo lang als je wilt vrij potjes te spelen indien de velden vrij zijn. Om te weten of dit mogelijk is, neem je contact op met een van de bestuursleden en maak je een afspraak om Aiolos te betreden.


Competitie
Elke dinsdagavond is er ruimte voor leden om vrij te spelen op 6 velden!


Toernooien
Lijkt het je leuk om toernooien te spelen? Dat kan!

  • Check de kalender voor onze eigen fantastische toernooien
  • Meedoen met het NK Jeugd Beachvolleybal? Ga naar www.beachcompetitie.nl om je in te schrijven of klik hier voor meer informatie
  • Meedoen aan het Junior Beachcircuit? Klik hier voor meer informatie of volg de activiteiten van het Junior Beachcircuit via Facebook.


Tarieven Beachsportvereniging Aiolos:
Jeugd basislid: €60,-
Jeugd basis + 1 x trainen: €100,-
Jeugd basis + 2 x trainen: €140,-
Toernooien: € 5,00 in plaats van € 7,50 voor niet-leden

Klik hier om je direct in te schrijven.