Van begin mei tot en met eind augustus zijn de 8 velden van Beachsportvereniging Aiolos geopend voor:

Trainingen

We geven trainingen op verschillende dagen en op verschillende niveau’s. De conceptindeling voor trainingen volgt snel.

  • Nog nooit gevolleybald? In onze beginnersgroep leren we je graag de basistechnieken van (beach)volleybal. 
  • Wel bekend met zaalvolleybal, maar nog niet met beachvolleybal? We leren je tijdens de trainingen graag de tactiek van beachvolleybal en de specifieke technieken die op het zand anders zijn dan in de zaal.
  • Ervaring met beachvolleybal? We hebben verschillende trainingsgroepen van laag tot hoog, waarbij we je zo goed mogelijk proberen in te delen op niveau. Tactiek is een belangrijk punt tijdens de trainingen, maar de techniek mag uiteraard niet ontbreken. Kortom een diverse training met verschillende oefeningen om het beachvolleyballen beter onder de knie te krijgen.
  • Jarenlange ervaring met beachvolleybal op hoog niveau? Beachsportvereniging Aiolos heeft een TOP-groep die onder leiding van een zeer ervaren beachvolleybaltrainer 2 keer per week 2,5 uur traint. Het niveau is 1e divisie/eredivisie.

Vragen over de trainingen? Mail ze naar tc@bsv-aiolos.nl.


Vrij spelen

Bij Beachsportvereniging Aiolos heb je de mogelijkheid om als basislid zo vaak en zo lang als je wilt vrij potjes te spelen indien de velden vrij zijn. Om te weten of dit mogelijk is, neem je contact op met een van de bestuursleden en maak je een afspraak om de sleutel op te komen halen en terug te brengen.


Competitie

Elke dinsdagavond vindt er een interne competitie plaats waar ieder basislid gratis aan deel kan nemen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.


Toernooien

Lijkt het je leuk om toernooien te spelen? Dat kan!

  • Check de kalender voor onze eigen fantastische toernooien
  • Fanatiek of recreatief? Ga naar www.zelfbeachen.nl voor de Nationale Beachcompetitie en recreatieve toernooien in Nederland.


Tarieven Beachsportvereniging Aiolos:

Volwassen basislid: €50,-
Volwassen basis + 1 x trainen: €100,-
Volwassen basis + 2 x trainen: €135,-
Toernooien: € 5,00 in plaats van € 7,50 voor niet-leden

Klik hier om je direct in te schrijven.