We stellen je graag voor aan de top trainers van Aiolos!

Sander Mulder

Een van onze meest ervaren trainers. Zowel in de zaal als met beachvolleybal heeft Sander vele titels behaald. Ook heeft hij op de olympische spelen gestaan. Sander is trainer van de topgroep dames en heren.

Mees Blom

Mees is zowel een zaal als beach volleyballer. Mees heeft al op jonge leeftijd veel prestaties behaald. Hij is trainer van de topgroep dames en heren. Hij is ook een van de trainers voor de mix groep op dinsdag.

Roel Koper

Onze fanatieke Roel! Hij heeft veel sporten beoefent, maar is toch blijven haken bij beachvolleybal. Hij speelt mee in de top van Nederland. Trainer van de herengroep op woensdag.

Sue Calligaris

De italiaanse top trainster Sue!

Come join me at Aiolos! Let’s work hard while having fun!

Mark Verschuuren

Mark is een van de trainers voor de mix groep op dinsdag.

Kors Perdijk

Veel te laat ondekte ik de mooiste sport die er is. Al bijna 15 jaar ploeg ik door het zand. De laatste jaren mag ik ook anderen oefeningen geven om ze te helpen beter te worden en het beachbeest in zichzelf wakker te maken.

Kors geeft de beginners op woensdagavond training.

Isabelle Nagtzaam

Isabelle traint zelf bij de topgroep van Aiolos. Naast voorzitter van Aiolos geeft Isabelle ook training aan de mixgroep op dinsdag en de beginnersgroep op woensdag.

Bo Groot Antink

Bo behoort ook tot een van onze toptrainers. Hij is de beste beachtennisser van Nederland en speelt internationaal. Hij is trainer van de beachtennis groep op maandag.

Laura van der Linden

Laura is de enthousiaste trainster van de cmv en abc jeugd op woensdag middag. Ze speelt zelf bij VoCaSa dames 2.